IV. Bakonyi tájegységi kombinált lövészverseny

Tisztelt Vadászatra Jogosultak! Ezúton tisztelettel és szeretettel meghívjuk Önöket a „IV. Bakonyi tájegységi kombinált lövészversenyre”!

A rendezvény szervezője a Budapesti Erdőgazdaság Zrt. Uzsai Erdészeti Igazgatósága és Németh Attila tájegységi fővadász. A verseny 2021. augusztus 28-án Uzsán, a Budapesti Erdőgazdaság Zrt. Uzsai Erdészeti Igazgatóságának felújított sportlőterén kerül megrendezésre reggel 9 órakor. A verseny csapatverseny, melyre minden vadgazdálkodási egységből korlátlan számú, 3 főből álló csapat jelentkezését várjuk (a csapatok állhatnak sportvadászokból és/vagy hivatásos vadászokból is). Az előző versenyhez hasonlóan az idei évben is két kategóriában (vadász és haladó) kerül díjazásra az első 3 helyezett, mind a csapat, mind az egyéni versenyzők teljesítményét figyelembe véve! A Bakonyerdő Zrt. és a VERGA Zrt. minden, a bakonyi tájegységben működő szervezeti egysége külön csapatot vagy csapatokat indíthat!  A kombinált versenyben minden csapat koronglövészetben (vadászkorong és trap) és kisgolyós-lövészetben (álló célpont lőbotról és szabad kézből) méri össze tudását. A nevezési díj csapatonként 24.000 Ft, mely a verseny napján, a helyszínen fizetendő és tartalmazza az ebédet is. A nevezési határidő 2021. augusztus 23. hétfő 12 óra. A verseny időtartama alatt becsületkasszás büfé üzemel (ásványvíz, üdítők, kávé stb.).

Nevezés és további információk az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Németh Attila tájegységi fővadász (Bakonyi tájegység)

Tel.: +36 30 829 1152

E-mail: attila.nemeth@am.gov.hu

A nevezések beérkezése után minden csapatnak e-mailben megküldésre kerül a pontos versenykiírás.

A verseny lebonyolításakor az aktuális járványvédelmi előírások betartása mindenki számára kötelező érvényű és egyben a versenyen való részvétel feltétele is!

Minden Kedves Vadásztársat szeretettel várunk!

Vadászüdvözlettel:

Simon Sándor                                                                                                        Németh Attila

erdészeti igazgató                                                                                        tájegységi fővadász

Budapesti Erdőgazdaság Zrt.                                                                    Agrárminisztérium

Uzsai Erdészeti Igazgatóság                                                             Vadgazdálkodási Főosztály

                                                                                                                               Bakonyi tájegység (507)