Nemzeti Lovas Színház: HONFOGLALÁS c. előadás
A sümegi nyári programkavalkád egyik kiemelt programja, a Nemzeti Lovas Színház: HONFOGLALÁScímű előadása lesz 2022. augusztus 14-én!
Az előadás kezdete: 22.08.14. - 19.30
Az előadás időtartama: 2 x 60 perc
A szállj, szállj sólyom szárnyán” című dal szerzői és Pintér Tibor a darab rendezője, gondoskodnak arról, hogy az előadás egy feledhetetlen élmény legyen a nézőknek, akik ellátogatnak előadásunkra!
A Honfoglalás című magyar rockopera feltárja magyar honfoglalással kapcsolatos legújabb történelmi információkat, üzenve a mai fiataloknak és a Kárpát-medencében élő összes magyarnak, hogy alaposabban megismerkedhessenek a magyarok valódi történelmével. A produkció a legigényesebb zenei és prózai adaptáción keresztül látványos jelenetekkel, minőségi szereposztással mutatja be a 7 vezér hazatérését.
Jegyek:
Jegyek elővételben a szálloda recepcióján, vagy online: https://www.jegy.hu/.../nemzeti-lovas-szinhaz-honfoglalas... a jegy.hu oldalán vásárolhatók:
Elővételes jegyárak:
felnőtt: 5.500,-Ft/fő
gyermek (4-14 éves kor között): 2.500,-Ft/fő
gyermek (4 év alatt): ingyenes
Fontos infok:
Az előadás szabadtéren, a Lovagi Arénában kerül megtartásra. Az esti kezdés miatt javasoljuk, hogy hozzon magával hosszú ruhát és a tökéletes kényelem érdekében ülőpárnát, esetleg plédet!
A korábbi évek tapasztalatai alapján a helyek hamar elfogynak, így javasoljuk, hogy jegyét elővételben vásárolja meg, hogy biztosan részt vehessen majd az előadáson!