Nemzeti Lovas Színház: SZILAJ c. előadás
A sümegi nyári programkavalkád egyik kiemelt programja, a Nemzeti Lovas Színház: SZILAJ című előadása lesz 2021. augusztus 1-én!
Az előadás kezdete: 21.08.01. - 19.30
Az előadás időtartama: 2 x 60 perc
Világpremiert jelent, hogy először lesz látható együtt a klasszikus stílus és szabad idomítás művészete a lovas színházak történetében. A darab végén Szilaj teljesíti a lehetetlennel felérő küldetését: megmenti szülőföldjét, ám ehhez hihetetlen bátorságra és elszántságra lesz szüksége.
A történet:
Szilaj, a betörhetetlen vadló kalandjairól mesél a Nemzeti Lovas Színház legújabb családi musical-e. A történet a messzi Vadnyugatra kalauzol, ahol dúl a háború a lovasság és az indiánok között. Soha nem lehet béke a két világ találkozásakor, ám Szilaj varázslatos lényével mégis hidat épít ember és ember között. Világpremiert jelent, hogy először lesz látható együtt a klasszikus stílus és szabad idomítás művészete a lovas színházak történetében. A darab végén Szilaj teljesíti a lehetetlennel felérő küldetését: megmenti szülőföldjét, ám ehhez hihetetlen bátorságra és elszántságra lesz szüksége.
Szereposztás:
Indián fiú, Kenai: Mohácsi Márk
Ezredes, James Cooper : Pintér Tibor
Ezredes felesége, Jenna: Ilyés Jenifer
Indián lány, Naira: Pápai Kíra
Apacs törzsfőnök : Varga Viktor
Ősanya: Papadimitriu Athina
Gügye indiánok : Bányavölgyi Donáta , Bíró Bálint
Amerikai katonák : Bencze Sándor, Gazdik Dávid
Indián lányok: Ambrus Izabella, Poór Vivien
Jegyek:
Jegyek elővételben a szálloda recepcióján, vagy online a jegy.hu oldalán vásárolhatók:
https://www.jegy.hu/.../szilaj-a-nemzeti-lovas-szinhaz...
Jegyárak:
felnőtt: 5.500,-Ft/fő
gyermek (6-14 éves kor között): 2.500,-Ft/fő
gyermek (6 év alatt): ingyenes
Fontos infok:
Az előadás szabadtéren, a Lovagi Arénában kerül megtartásra. Az esti kezdés miatt javasoljuk, hogy hozzon magával hosszú ruhát és a tökéletes kényelem érdekében ülőpárnát, esetleg plédet!
Az előadás védettségi igazolvány felmutatása mellett látogatható!
A korábbi évek tapasztalatai alapján a helyek hamar elfogynak, így javasoljuk, hogy jegyét elővételben vásárolja meg, hogy biztosan részt vehessen majd az előadáson!