Júniusban megjelenik a Sümeg Városkártya

MOST JÓ IGAZÁN SÜMEGEN TURISTÁNAK LENNI!

Közös sajtótájékoztatón jelentette be Navracsics Tibor- Területfejlesztési miniszter és Országgyűlési képviselő, Végh László Sümeg Város Polgármesetere és Egly Márk a Sümeg és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója a már hosszú évek óta tervezett Városkártya megvalósulását. Sokak munkája van ebben a kezdeményezésben, amit nagyon köszönünk.

A legnagyobb öröm, hogy ismét megmutatkozott az összefogás ereje. Összefogott a civil szféra, a vállalkozók, az önkormányzat.

Sümegen a Városkártyával olyan előnyöket és kedvezményeket élvezhetnek a turisták, amelyek egyedülállók az országban.

Városunk számtalan programot és szórakozási lehetőséget kínál, szeretnénk ha ezeket a turisták egy csomagban kizárólagos kedvezménnyel vehetnek igénybe.

Ezért hoztuk létre a Sümegen a Városkártyát, amelynek igénybevételéhez személyigazolvány felmutatására, valamint a felnőtt és gyermek jegy megvásárlására van szükség.


A Sümeg Városkártya kiváltása csak személyesen történhet, melyre indulásként az alábbi két helyen biztosítunk lehetőséget:

Sümeg Tourinform Iroda

Hotel Kapitány - recepció

Városkártyával az alábbi múzeumokba van lehetőség belépni:

Sümegi vár

Püspöki Palota

Ramassetter Látogatóközpont - A sümegi őstengerek kövületei kiállítás

Afrikárium

Kisfaludy Sándor Emlékház

Palota Pince Bormúzeum


Természetesen a kártyán feltüntetésre kerülnek az ingyenesen látogatható értékeink:

Kovakő Látogatóközpont ( Nyári időszakban 06.15-09.30); Fehérkövek TT.; Tarisznyavár; Urunk Mennybemenetele Plébánia Templom; Sümegi Sarlós Boldogasszony Ferences Kegytemplom, Kocsi és Fegyvermúzeum


A későbbiek során az elérhető szolgáltatások és a hozzájuk kapcsolódó kedvezmények körét folyamatosan bővítjük.

Továbbá a szeretnénk minden hónapban, extra kuponnal kedveskedni a vásárlok részére, ehhez a sümegi szolgáltatókat is bevonni.

Leljék benne örömüket a helyiek és a turisták egyaránt.


Fotó: Burger Zsolt