Egly Márk az Év Agrárembere versenyen

Egly Márk, az Egly Szőlőbirtok és Borászat vezetője Az Év Agrárembere díj kategóriadöntőse!

Az Év Agrárembere megtisztelő címre 10 különböző kategóriában érkeztek jelölések, Egly Márk a Fenntartható gazdálkodás kategóriában lett a kategória döntőse, a kategória zsűrije döntése értelmében. A szakmai zsűri tagjai a kategória elismert szakemberei és támogatói, minden politikai és szakmai függőségtől mentes, elismert személyekből álló döntési szerv.
A díj nem egy támogató által megvásárolt „kitüntetés”, hanem szakmai alapokon és érdemeken nyugvó elismerés!

Az Év Agrárembere kitüntető díjat 2014-ben alapította Mátrai Zoltán címzetes egyetemi docens üzlettársaival azzal a szándékkal, hogy felhívják a társadalom figyelmét azokra a mezőgazdaságban tevékenykedő gazdálkodókra, gazdászokra, termelőkre, szolgáltatókra, fiatal gazdákra és kertészekre, akik önzetlenül támogatják környezetüket, azaz társadalmi szerepvállalásuk jelentős, kiemelkedő munkájuk mellett a közjóért is sokat tesznek.
Az ünnepélyes átadáson közönségdíjat, életműdíjakat is átadtak, valamint kategóriagyőzteseket is hirdettek.

Ezúton is gratulálunk Egly Márknak, aki kiemelkedő szakmai munkájával és ezzel együtt társadalmi szerepvállalásával, a fenntarthatóság szempontját előtérbe helyező szemléletével kiérdemelte a szakmai zsűri elismerését. További ténykedéséhez sok sikert kívánunk, és váljon ez szűkebb és tágabb otthonunk hasznára és javára!