Hotel Kapitány Wellness, Várcsárda, Történelmi lovasjátékok és középkori lakomák, Sümegi vár és Várbirtok

Hotel Kapitány Wellness:

Kedves Vendégeink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy szállodánk vezetősége arra a döntésre jutott, hogy messzemenően támogatva Magyarország kormányának a járvány terjedésének lassítására irányuló törekvéseit, valamint Vendégeink, a családok, és dolgozóink egészségének védelme érdekében szállodánk 2020. március 20-án bezár.

A következő időszakra vonatkozó állásfoglalásunk:
- Szállodánk előre láthatóan 2020. május 02-ig zárva tart, az érintett időszakra foglalással rendelkező vendégeinkkel felvesszük a kapcsolatot, új foglalásokat ezen időszakra nem fogadunk. Az újranyitás várható időpontjáról a későbbiekben adunk tájékoztatást online felületeinken!
- Az ajándékutalványok felhasználhatóságának határidejét meghosszabbítjuk 2020. december 20-ig, az eredetei felhasználási feltételek mellett.
- A befizetett előlegek az újranyitást követően felhasználhatóvá válnak, ennek feltételeiről, illetve új időpontfoglalással kapcsolatban kérjük, az újranyitást követően keressék értékesítő kollégáinkat.

A megnövekedett érdeklődésre való tekintettel kérjük Önöket, hogy kéréseikkel, kérdéseikkel mindenképpen írásban keressék meg szállodánkat - minden levélre válaszolunk, amilyen gyorsan csak tudunk!

Értékesítési csapatunk home office-ban, azaz otthonról folytatja munkáját, így a zárvatartás ideje alatt elsősorban e-mail-en keresztül leszünk elérhetőek.
Amennyiben kérdése van, információt szeretne kérni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a sales@hotelkapitany.hu e-mail címen.

Megértésüket és türelmüket köszönjük, és jó egészséget, kitartást kívánunk mindenkinek!

Hotel Kapitány Vezetősége és munkatársai

 

Sümegi vár és Várbirtok :

Kedves Vendégeink!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Sümegi Vár, támogatva Magyarország kormányának a járvány terjedésének lassítására irányuló törekvéseit, valamint Látogatóink, a családok, és dolgozóink egészségének védelme érdekében március 20-tól ZÁRVA TART!
Az újranyitás várható időpontjáról a későbbiekben adunk tájékoztatást online felületeinken!
Megértésüket és türelmüket köszönjük, és jó egészséget, kitartást kívánunk mindenkinek!
#sümeg #sümegivár #maradjotthon

 

Várcsárda:

Kedves Vendégeink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Várcsárda vezetősége arra a döntésre jutott, hogy támogatva Magyarország kormányának a járvány terjedésének lassítására irányuló törekvéseit, valamint Vendégeink, a családok, és dolgozóink egészségének védelme érdekében a Csárda április 30-ig ZÁRVA TART!
A kiadott ajándékutalványok felhasználhatóságának határidejét meghosszabbítjuk 2020. december 20-ig, az eredetei felhasználási feltételek mellett.
Amennyiben kérdése van, információt szeretne kérni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a info@varcsarda.hu e-mail címen.
Megértésüket és türelmüket köszönjük, és jó egészséget, kitartást kívánunk mindenkinek!

A Várcsárda vezetősége és munkatársai

#várcsárda #sümeg #maradjotthon


Történelmi lovasjátékok és középkori lakomák:

Kedves Vendégeink!
A kormány tegnap kihirdetett újabb korlátozó intézkedéseinek eleget téve, valamint vendégeink és dolgozóink védelmének érdekében a szálloda mától bizonytalan időre felfüggeszti a történelmi lovasjátékok és középkori lakomák programját. Bízunk benne, hogy felelős gondolkodással, a szabályok betartásával, közös erővel mielőbb túl leszünk ezen a nehéz időszakon, és a Történelmi rendezvénycsarnokunk hamarosan újra a középkori kardok csatájától lesz hangos!
#hotelkapitánywellness