Kovakő Camp kiránduló osztályoknak

kova-osztály

Túrázik az osztály!

Az osztálykirándulás felejthetetlen lesz, ha a gyerekeket rabul ejti a csodálatos természeti környezet!

A több napos, kalandokkal, élményekkel teli osztálykirándulás egyik legfontosabb eleme a biztos bázis, ahol a csapat megpihenhet, feltöltődhet, felkészül a rá váró új benyomásokra. Madárcsicsergésre ébredni, a tábortűz mellett beszélgetni, a végtelen tér felszabadító érzésével eltelni – ezek azok a pillanatok, amelyeket évtizedek elteltével is felemlegetnek az osztálytalálkozókon…

A Kovakő Camp fekvése tökéletesen megfelelő ahhoz, hogy kiindulópontja legyen látványos túráknak: lélegzetelállító kilátás a Fehérkövekről a történelmi Sümegre, barlangtúrák, végvárak, Balaton, védett természeti értékek, tanösvények, történelmi emlékhelyek szinte karnyújtásnyira…

Szállás négy fős faházakban, közös vizesblokkal, ágynemű igénybe vehető. A kőépületben két fős szobák zuhanyzóval. Étkezés önellátással, jól felszerelt konyhával, vagy étkezés rendelhető is.

Választható programok helyben: pingpong, tollas, lengőteke, tűzrakó hely, közösségi terem, kerékpár bérlési lehetőség. Kézműves foglalkozás (igény szerint rendelhető): gyöngyfűzés, csuhé- és szalvétatechnika, kosárfonás, papírmunkák, stb.

Ne maradjon le a lehetőségről, tájékozódjon most a Kovakő Camp foglaltságáról, árairól, az igénybe vehető szolgáltatásokról itt!

További információk, képek találhatók a Kovakő Camp facebook oldalán.

Tovább >>>