Mesés Balaton-felvidék könyvsorozat

A borongós, hűvös októbert dobjuk fel egy mesés olvasmánnyal. Egy finom teával kuckózzatok be, és merüljetek el a Balaton-felvidék varázslatos világában!

A könyvek már kaphatóak Sümegen a Tourinform Irodában!

Mesés nyár a Balaton-felvidéken- Mesés nyári helyszínek a regényből ízelítőnek: Badacsony, Balatonfüred, Csobánc, Tihany, Keszthely, Káli-medence, Pécsely, Révfülöp, Balatonakali, Monoszló, Balatonhenye, Balatonudvari, Mencshely, Dörgicse, Vászoly ...
Nyári receptek, kulináris ajánlók, csodás szálláshelyek, borkóstolók, felfedezésre váró helyek, szépséges látnivalók, tájleírások egy letehetetlen történetben, ahol Dorka és Lizi téged is levesz a lábadról. Csempészd bele a napsütötte nyári balatoni hangulatot a szürke, borongós hétköznapokba.

Misztikus ősz a Balaton-felvidéken- Borongós őszi hangulatra gyógyír és lélekemelő olvasmány a Misztikus ősz a Balaton-felvidéken regényem. Izguld végig Dorka útkeresését a ködfelhőbe burkolt, sejtelmesen borzongató balatoni tájban. Vajon milyen titkokat rejteget az elsárgult, középkori térkép? Sikerül-e megtalálni az átjárót? Milyen legendákkal, mesékkel és történetekkel leszünk gazdagabbak a középkori-és pálosromok, gyógyforrások és gyönyörű hegyek felfedezésével? Ha szereted a mesés balatoni tájat, a misztikumot és keresed az Utadat, akkor ez a TE regényed. Főbb helyszínek: Pécsely, Vászoly, Dörgicse, Balatonudvari, Tihany, Balatonfüred, Balatonhenye, Monoszló, Nagyvázsony, Mencshely, Káli-medence és Nivegy-völgy csodás falvai.

Vadregényes tél a Balaton-felvidéken- Szeretitek a telet? Kíváncsiak vagytok rá, hogy milyen élmény egy Balaton-felvidéki behavazott szőlőhegyen tölteni egy egész hónapot teljesen egyedül, elzárva mindentől és mindenkitől? Bevállalnál egy ilyen téli kihívást? Akkor is, ha lelked mélyén rettegnél a hidegtől, és pánikba esnél a havazástól? Sokszor törted már azon a fejedet, hogy mi a csudát lehet a Balaton-felvidéken csinálni télen? Vadregényes tél a Balaton-felvidéken regény izgalmakban, fordulatokban bővelkedik. Egyet garantálhatuk, hogy nem fog unatkozni az olvasó!