ŐSZI Gombagyűjtő élménytúra

ŐSZI Gombagyűjtő élménytúra. 

Mint ahogy azt anno megtanultuk a természet patikája adott, fűben-fában orvosság rejlik. Ezt a tudást egykoron nagyszüleink adták át, melyet ma már mi viszünk magunkkal tovább, használjuk, és át is szeretnénk adni az arra nyitott embereknek.
Így indult útjára tavaszi kucsmagomba gyűjtő élményprogramunk, most pedig már örömmel jelentjük be őszi gombaismereti és gombagyűjtő élményprogramunkat is, melyre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.
Élményprogramunk csodálatos helyen, a Bakony utolsó nyúlványánál Sümegi vár közelében a Rendeki-hegy lábánál kerül megrendezésre. 
Természetes élőhelyen, tiszta környezetben ismerkedünk meg a gombák csodálatos világával.
Vezetett gombagyűjtő élménytúránkon, megismerjük az őszi gombafajtákat, azok kíméletes szakszerű gyűjtését, tárolási felhasználási módjaikat, a belőlük készült gombás recepteket, a hatóanyagokat és azok élettani hatását. 
Élménytúránk kényelmes, lassú séta sok-sok megállóval, minden korosztálynak javasoljuk. 6 éves korig élménytúránkon való részvétel ingyenes. 
A gombagyűjtő túránk célja, hogy kiszakadjunk a nyüzsgő mindennapokból és aktívan töltsük el szabadidőnket. A kikapcsolódás mellett hasznos és biztonságos tudásra tegyünk szert!
Élményprogramunkat követően falusi ebédre lesz lehetőség, majd fakultatív programként csodálatos élményeket kínálnak a környék látnivalói.
Ha aktív pihenésre, természetes és hasznos kikapcsolódásra, természetes élményekkel teli kalandos ismeretterjesztő szabadidős programokra vágysz, akkor tarts velünk! 
Élménytúráink garantáltan hozzájárulnak a legmagasabb szintű testi lelki egészséghez. 
"Éld át, éld meg te is. Kövesd velünk a természet szépségét ritmusát."
 
A gyűjtéshez szükséges: vászonszatyor, papírszatyor, kosár, kés, gombaszedő-kés.
 Jelentkezni oldalunkon üzenetben és telefonon.
Csoportok jelentkezését is várjuk élményprogramjainkra.- https://www.facebook.com/events/364558181453245/
 Időpont: 2020 november 07.
 9:00-12:00
 Viraczkó Andrea: +36 30 299 84 28