Megyer Üdülőfalu

Nálunk a többezres rock-koncertek mellett megtalálod a kis gasztronómiai programokat, borvacsorára is elviszünk Sümegre, ha úgy gondolod. Sümegprágán ámulhatsz a Nemzetközi Fazekastalálkozón. Sétálhatsz a Marcal partján, vagy tábort üthetsz és részt vehetsz nemzetközi vagy hagyományőrző kulturális és kulináris rendezvényeinken. Közreműködhetsz a disznóölésben, tölthetsz kolbászt, vásárolhatsz helyi termékeinkből. Rajtunk nem múlik!

GPS: 47.061476,17.193035

Disznóvágás

Vadászat

Esküvők

Céges rendezvények

 

Egyél jót nálunk!

....

Vári Dávid: Küldetésemnek tekintem a vadgasztronómia rejtelmeit prezentálni Nektek! Ha igazán finomat, egészségeset akartok enni, kövessetek!.

Online szobafoglalás

Mindegy, hogy családoddal, egyedül, pároddal, barátaiddal, vagy kollégáiddal érkezel, jó helyen, itthon vagy! Falunk egy éledő hely, falusi létet újraértelmező helyiekkel és helyivé váló, ide költöző városiakkal.

Fordulj csak jobbra az úton és máris a Marcal partján találod magad. Dőlj hanyatt, hallgasd a víz csobogását, tekinteted szegezd az ég felé és gyönyörködj az égi nyájba mely feletted halad tova. Mártózz meg a kis folyóban, ahol a vízi tündék járják táncukat alkonyatkor. Kortyolj nagyokat kedvenc italodból és a lágy ritmikus esti dallamokra engedd ki magadból a fáradt gőzt.

Mindegy mit választasz, hiszen tudod, megérkeztél, itthon vagy!

Lépj vissza őseink útjára és fedezd fel Önmagad!

Megyer Vendégváró Szociális Szövetkezet

Cím:
8348 Megyer, Fő u. 5. 

Telefon:
+36 30 / 943-8892

E-mail:
megyerpajta@gmail.com

Web:
www.megyer-falu.hu