Megyer Üdülőfalu

Nálunk a többezres rock-koncertek mellett megtalálod a kis gasztronómiai programokat, borvacsorára is elviszünk Sümegre, ha úgy gondolod. Sümegprágán ámulhatsz a Nemzetközi Fazekastalálkozón. Sétálhatsz a Marcal partján vagy az őshonos állatokat bemutató majorunkban, amit bejárhatsz lóháton is. Tábort üthetsz és részt vehetsz nemzetközi vagy hagyományőrző kulturális és kulináris rendezvényeinken. Közreműködhetsz a disznóölésben, tölthetsz kolbászt és ehetsz hecsedli lekvárt, vásárolhatsz helyi termékeinkből. Rajtunk nem múlik!

GPS: 47.061476,17.193035

Vadászlovaglás

Disznóvágás

Vadászat

Lovaskocsikázás

Lovaglás

Esküvők

Céges rendezvények

 

Egyél jót nálunk!

Három az igazság! Nálunk három látásmód, három iskola, három ízvilág. Hagyományos vidéki ízek és mindezek másként. Még az is meglehet, hogy azt főzünk, amit szeretnél - együtt vagy külön. Az a lényeg, hogy Megyeren.

Lokodi Ákos (a megyeri gurman) gyakorlata az intenzív ízexpedíciók, tejben-vajban: egyéljót.
Payer Kristófnak egyszerű, hentesi a szemlélete: gyorsan, mindentbele.
Sárközi Zsolt megfontolt, hagyományos, kevés pörkkel: enyhénszerelmesen.

Online szobafoglalás

Megyer a lovasok - ma még szinte titkos - Mekkája. Órákig lovagolhatsz vidékünkön anélkül, hogy aszfaltot érintene lovad patája. Mivel településünk két vadászterület határán fekszik, vadászni is tudsz. Szóljál bátran és mielőtt döntenél, bejárjuk a környéket együtt. Itt különlegesen gazdag a vadállomány. Vadászturistáink többsége visszatér ide, hiszen nem csupán a vadak, de a "szelíd" helybéliek is hozzásegítik őket a remek terítékhez.

Akik nem szeretik a lovakat vagy félnek tőlük, nem szeretnek vadászni, nekik ajánlom a kellemes sétát a Marcal partján, a környező réteken és erdőkben. Ha szívesen letérnél a kijelölt és kiépített kerékpár-utakról, itt a helyed. Járt utat járatlanért: fedezd fel a környéket magad!

Megyerért Egyesület
Pajer Kristóf

Cím:
8348 Megyer, Fő u. 17. 

Telefon:
+36 30 / 459-8191

E-mail:
megyer.falu@gmail.com

Web:
www.megyer-falu.hu