Vigyázz, kész, Sümeg!
Vigyázz, kész, Sümeg! Mennyire menő már, hogy ennél kisebb eredetvédelmet jelenleg csak Nicolas Joly tud felmutatni a Loire-völgyében, ami a Coulée de Serrant névre hallgat és mindösszesen 7Ha, de Sümeg szorosan ott van a nyomában a maga 19 hektárjával. Erről is van szó a videóban, illetve magáról Sümegről, a látnivalókról és persze egy sümegi termelőről, Capári Balázsról, akinek most négy borát kóstolták. Ebből egy fért bele a videóba, a többit olvassátok el a Pécsi Borozón! (https://www.pecsiborozo.hu/blog/capar...)
Ja, és még valami.... a Sümeg DHC 3 ötletgazdájával Dani szuper interjút készített, amit a Magyar Konyha februári számában olvashattok majd! (Szóval irány az újságos!!!)